Golf på Ekerum

Småland/Östergötland
Öland
1 nätter
1635 kr per person

Golf på Ekerum
Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta anläggningarna i Sverige och sedan 2017 är vi dessutom bäst i världen när det gäller miljövänliga golfanläggningar. Har du inte redan besökt denna småländska pärla så är det ett måste. Välj mellan två fantastiska 18-hålsbanor som spänner över ett stort naturskönt öländskt landskap, där inget hål är det andra likt. Varför inte boka en golfweekend? Spela golf i en helt unik miljö i Småland på Skandinaviens mest besökta golfbana under de senaste 30 åren.

Långe Jan som både nominerats till Sveriges bästa bana och stått värd för flera proffstävlingar skänker en unik naturupplevelse med mycket sand och Öländska torrängar. Långe Erik är en klassisk hedbana med tydliga klipplinjer där kullar och högt svajande ruffar ramar in greenerna. Småland är känt för den friska luften, alla skiftande färger och suset i trädkronorna. På Öland finns fantastiska förutsättningar för att spela golf stora delar av året. Tack vare Ölands klimat så spelar du alltid på ordinarie greener.

I priset ingår:
Boende med frukost samt två-rätters middag
Greenfee 18-hål per dag

Pris: 1 635kr /per person

Intresseanmälan:
info@ekerum.com

Kundklubb!
Ni kan även omvandla detta till ett Kundklubbsevent eller låta dina kunder betala sin plats med Kundklubbspoäng. Klicka HÄR för mer information!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Småland/Östergötland
Öland
1 nätter
1635 kr per person