Hummersafari i Grebbestad

Västsverige
Grebbestad
1 nätter
2950 kr per person

Hummersafari i Grebbestad
En hummersafari börjar med att vi möts upp i sjöboden, går igenom säkerheten och tar på de varma, goa säkerhetsoverallerna. Nu är vi redo för att gå ombord på vår båt Tuffa med ca 2 timmars fiske framför oss! Under fisketuren kommer ni få chansen att dra upp hummertinor och förhoppnings få er första hummerfångst! Ni kommer också få smaka Grebbestadstångknäcke med pepparrotsost, värmande kaffe och dricka.

När fisketuren är slut har ni några timmar på er att slappa och göra vad ni vill. Kl. 18.00 möts vi sedan upp i Evers Sjöbod för att avnjuta dagens hummersupé: en skaldjurstallrik med en halv hummer, räkor, kräftor och musslor. Skaldjurstallriken kan variera lite beroende på väder och vind. Eventet går att genomföra september-november varje höst.

I priset ingår: Boende med del i dubbelrum, frukost, hummersafari, hummersupé eller skaldjurstallrik och fika på fisketuren.
Pris: 2895kr/per person. Max 12 deltagare.

Intresseanmälan görs till:
Caroline Kanebo
0709-37 23 78
info@kaneboevent.com

Kundklubb!
Ni kan även omvandla detta till ett Kundklubbsevent eller låta dina kunder betala sin plats med Kundklubbspoäng. Klicka HÄR för mer information!

 

 

 

 

 

 

 

 

Västsverige
Grebbestad
1 nätter
2950 kr per person