Racingstolen

Stockholm

Varje år bjuder Beijer Byggmaterial in till Gelleråsen Arena, där alla medverkande får köra racing tillsammans med legendaren Janne ”Flash” Nilsson och hans racingkollegor. Gelleråsen 2023 går av stapeln 25e till 29e september. I samband med detta lanserar vi vår nya, fina Racingstol, så att ALLA kan vara med och tävla om fina priser! En helt digital körupplevelse, med andra ord.

Nya hemsidan beijerracing.se
beijerracing.se kommer körtider och bilder på alla deltagare att publiceras. Det finns en skriven manual och en kortare film på hur detta görs, som filialerna kan följa för att kunna publicera informationen. Manual för hur stolen används, kommer också att finnas i PDF-format på hemsidan.

Tävlingsinstruktioner
Varje filial tävlar var för sig. På beijerracing.se kan ni sedan filtrera på tider inom en specifik region. Snabbast körd bana under en vald period, vinner! Förslagsvis tävlar ni vecko- eller månadsvis, men det är helt upp till er. Filial står för pris till den vinnande kunden. En nationell tävling kommer göras först fr.o.m. 2024.

Boka Racingstolen
Varje filial bokar Racingstolen själva genom att fylla i formuläret här. Under sommaren (juni, juli, augusti och september, fram till Gelleråsen 2023), kommer Stockholm ha stolen. Från och med oktober 2023, kommer varje region få en tilldelad månad, där man får lov att boka stolen under ett par dagar. Detta för att alla ska kunna delta. Tänk på att filialen själv ansvarar för att hämta stolen, så boka era dagar med omsorg. Alla ska få chansen till att ha den, men vi kan inte ha stolen i norr en vecka och söder veckan efter. Då hinner man inte att frakta stolen emellan.

Juni, juli, augusti, september: Stockholm och Gelleråsen v. 39
Oktober: Väst
November: Östra Götaland/Småland
December: Skåne & Blekinge

Fortsatt regionsuppdelning för 2024 kommer längre fram.

Stockholm